Islami:Policia procedon sherrin e djeshëm në qytetin e Strugës

Më 24.01.2021 në ora 12.45, në rrugën “Mosha Pijadë” në Strugë, u bë prishja e rendit dhe qetësisë publike me një zënkë midis dy personave nga Struga, e cila shumë shpejt u kethye në zënkë e ndërsjellë. Përveç kësaj më pas u përfshi edhe një 68 vjeçar, i cili sulmoi fizikisht njërin nga të involvuarit. Njësia e Punëve të Brendshme Strugë pas zbardhjes së plotë të rastit do të ngrejë paditë e duhur.

Sektori i Punëve të Brendshme Ohër . Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

Loading...
loading...Loading…


loading…