Izmit Nura :Shefit Iljazi ishte Hasan Prishtina i Strugës

Nëse flamurit tonë kombëtar në Strugë do i vendonim emër pa asnjë dyshim ai do të quhej – SHEFIT ILJAZI 🇦🇱
Një jetë në shërbim të Atdheut, shembull si punohet për çështjen kombëtare, shkriu jetën dhe pasurin, Hasan Prishtina i Strugës sonë.
Respekt për ish presidentin e Kosovës që dekoroj daj Shefitin, për kontributin e toj.

Të qoftë i leht dheu i tokës mëmë. LAVDI

Izmit Nura

Loading...
loading...Loading…


loading…