Ja 5 kandidat e parë të VLEN në njësinë 2

Koalicioni opozitar VLEN ka finalizuar listat për deputetë edhe në njësinë e dytë zgjedhore.

Siç mëson INA, pas bartësit që është kryetari i Alternativës, në vend të dytë radhitet Rijad Shaqiri nga ASH, Merita Koxhaxhiku nga LD, në vendin e katërt Safije Sadiku nga Alternativa dhe në vendin e pestë Astrit Iseni nga LD.StrugaLajm

1. Afrim Gashi AAA
2. Rijad Shaqiri ASH
3. Merita Koxhaxhiku LD
4. Sadije Sadiku AAA
5. Astrit Iseni LDStrugaLajm

Pas tyre vijojnë edhe emra tjerë të propozuar nga katër partitë dhe VV në kuadër të VLEN.

In : Aktuale

Loading...
loading...