Ja çmimet e reja të benzinës,dizeli nuk ndryshon

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që të shtrenjtohen çmimet e benzinava, ndërsa çmimi i çizelit mbetet i pandryshuar.
Në bazë të vendimit, EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 shtrenjtohen për 0.50 denarë për litër, ndërsa po ashtu për 0.50 denarë shtrenjtohen edhe çmimi i Vajit të Lehtë për Amvisëri.
Në përputhje me vendimin këtë do të jenë çmimet e derivateve të naftës në javën e ardhshme.
EUROSUPER BS-98, 84,50 denarë për litër
EUROSUPER BS-95, 82.50 denarë për litër
EURODIZEL , 74,00 denarë për litër
Vaji Ekstra i Lehtë për Amvisëri 73,50 denarë për litërStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...