Ja cmimet e reja te naftes dhe benzines

Pas mesnate rriten çmimet e karburanteve në
Maqedoni, përcjell TV21. Nga KRRE bëjnë të ditur se çmimi i naftës dhe benzinës BS-95 do të rritet për gjysmë denari, ndërsa çmimi i benzinës BS-98 për një denarë, i vajit ekstra të lehtë për 1,5 denarë.

Çmimet sipas vendimit të fundit:

EUROSUPER BS – 95 82,00 (denarë/litër);

EUROSUPER BS – 98 84,50 (denar/litër);StrugaLajm

EURODIZEL BS – 77.00 (denarë/litër);

Vaji ekstra i lehtë – 76,50 (denarë/litër);
Loading…


loading…