Ja dy këngëtarët që u mbuluan me para në Nju Jork!

Tashmë dihet se shqiptarët në Amerikë e bëjnë më së miri kur është fjala për mbrëmje dhe koncerte, por edhe fitimi i artistëve është i mirë. Kjo shihet edhe në këtë foto ku në Restorant Cakor Bronx në Nju York i ftuar ka qenë këngëtari i muzikës patriotike nga Gjermania, Hysen Sahaqiri, apo sic tashmë e qujnë Euro Hyseni. Së bashku me të ka qenë edhe këngëtarja e njohur me emrin Aja Dollar nga USA ndërsa janë shoqëruar nga muzikanti i talentuar Argjend Loga. Ne kemi siguruar këto foto ku shihen artistët të mbuluar me para në këtë mbrëmje, dhe duhet thënë se në këtë vend kërkohet e dëgjohet shumë muzika e bukur patriotike shqiptare.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...