Ja emrat e drejtorve dhe zv/drejtoreve te Aleances

Syrija Rashidi, do të braktis postin e deputetit dhe do të emërohet drejtor në MEPSO, aty ku deri tani ishte Orhan Murtezani nga Alternativa. Sipas renditjes, tani, vendin e tij në Kuvend do ta zë, Remzi Memedi.

Bujare Abazi do të drejtoj me postën, ndërsa Vullnet Selimi do të jetë drejtor i Shtëpisë së Shëndetit Shkup.

Ja dhe emrat tjerë:

Fondi Pensional – Arsim Hasani

Agjencia për Rini dhe Sport – Isak Lazami zv drejtor

Qendra për punë Sociale Shkup Izair Memeti

Drejtoria për menaxhim me pronën e konfiskuar – Driton Nebiu

Inspektorati i Arsimit, Halit Ferati

Onkologji – Halid Matoshi drejtor ekonomik

Neurologji – Visar Miftari – drejtorStrugaLajm

Spitali i Tetovës – Pëllumb Vela drejtor

Biblioteka Tetovë – Nurije Bajrami drejtoresh

Kozle – Tahir Tahiri drejtor ekonomik

Pyjet e Maqedonisë – Safet Miftari zv drejtor

Ushqim dhe Veterinari – Denis Aliti zv drejtor

Vardar Film – Bujar Bajrami drejtor

Agjencioni për Rini dhe Sport – Isak Lazami zv drejtor
Loading…


loading…