Ja emrat e strukturës drejtuese të Rinisë së Aleancës në Strugë

Kryesia e FRASH-Strugë më datë 14.07.2023 (e premte) zhvilloi takimin e parë si strukturë e re, ku në një atmosferë shumë pozitive, optimiste zgjodhi nënkryetarët dhe sekretarin e ri të saj.

Sekretar i ri i FRASH-Strugë: Ardi Kreka.

Nënkryetar: Alban Lena, Qemail Maksutoski, Labinot Mazari.

Në vazhdim ju përmendim enrat e kryesisë së FRASH-Strugë që u zgjodhen nga Kuvendi:StrugaLajm

 1. Armend Reci
 2. Evisa Hani
 3. Genci Kica
 4. Fatlind Musa
 5. Azra Demishi
 6. Qemail Maksutoski
 7. Alban Ziba
 8. Nimet Istrefi
 9. Ardi Kreka
 10. Labinot Mazari
 11. Erjon Ziba
 12. Egzon Yseini
 13. Muhamet Kaliqi
 14. Musa Malo
 15. Alban Lena
 16. Elsa Brava
 17. Alban Sula

FRASH-Strugë do jetë strukturë transparante, demokratike dhe e hapur për të gjithë të rinjtë e të rejat strugane.
Loading…


loading…