Ja katër emrat e parë të VLEN në njësinë 5

Koalicioni opozitar VLEN ka finalizuar listat për deputetë në njësinë e 5 zgjedhore.

Siç mëson INA, pas bartësit Salim Sulejmani nga ASH Strugë, në vend të dytë radhitet Valbona Adili Emini, specialiste e pediatrisë nga Kërçova nga Lëvizja BESA, i treti është Abdulla Bajramovski, ish-kryetari i komunës së Dollnenit nga LD, ndërsa i katërti në listë është Fisnik Mela, inxhinier nga Dibra i propozuar nga Alternativa.StrugaLajm

1.Salim Sulejmani
2.Valbona Adili Emini
3.Abdulla Bajramovski
4.Fisnik MelaStrugaLajm

Pas tyre vijojnë edhe emra tjerë të propozuar nga katër partitë dhe VV në kuadër të VLEN.

In : Aktuale

Loading...
loading...