Ja kur do të ndryshojnë akrepat e orës

Pranvera në hemisferën veriore të planetit nis nesër.

Fundjavën e ardhshme, në orën 2 të mëngjesit mes datave 26 dhe 27 mars, fillon numërimi veror i orës.

Akrepat e orës duhet të lëvizin një orë përpara, gjegjësisht ora në 2 do të konsiderohet ora 3.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...