Ja kush i vodhi 2 milionë franga dhe 500 mijë euro nga banka NLB

Ministria e punëve të brendshme (MPB) ka publikuar të dhëna të reja rreth rastit të vjedhjes së rëndë të mbi 2 milionë frangave zvicerane dhe mbi 500 mijë euro nga NLB Banka.MPB-ja bën të ditru se një pjesë e padhe e parave, rreth 1 milionë franga, tashmë janë nxjerrë nga Maqedonia për në drejtim të panjohur. I dyshuari B.S (40) që tashmë është në paraburgim 30 ditorë, paratë i ka nxjerrë nga banka në disa raste, nga 6 e deri më 10 prill. Ai ka qenë i punësuar si qemer i arkës.

 StrugaLajm
Loading…


loading…