Ja kush përfiton rritje rroge më 2018

Ministri i financave Dragan Tevdovski ka paralajmëruar rritje të rrogave për 10 % në armatë për ti arritur standardet e Natos, njofton Aktuale.mk.

Gjithashtu janë siguruar edhe 5% rritje të pagave për mjekët dhe infermieret, ndërkaq janë planifikuar edhe rritje të rrogave edhe në shkollat fillore dhe të mesme si dhe në kopshte.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...