Ja nxënësit nga “Ashim Agushi”-Ladorisht që u dalluan në garat e gjuhës angleze

Garat komunale në gjuhën angleze
Më ( 19.03.2022) në hapësirat e Shkollës Fillore Komunale “ Hristo Uzunov” në Oher , u mbajtën garat komunale në Gjuhë Angleze të ELTAM-it , ku shkolla jonë përfaqësohej nga 7 nxënes nga klasa e VI deri në të IX. Në vazhdim paraqesim rezultatet të cilat i arritën nxënesit e shkollës sonë SHFK “Ashim Agushi “ f. Ladorisht – Strugë, ku 5 prej tyre arritën të vazhdojnë garimin në garat regjionale.

Të gjithë nxënësit sëbashku me mentorët i përgëzojmë për suksesin dhe ju urojmë suksese të mëtutjeshme në garat regjionale.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...