Ja nxënsit e Dollogozhdës që fituan garat e gjuhës shqipe!

Sh.f.k. “Nuri Mazari” zë vendet e para në garat komunale për lëndën e gjuhës dhe letërsisë shqipe
Në garat komunale që u mbajtën sot për lëndën e gjuhës dhe letërsisë shqipe , sh.f.k.” Nuri Mazari “ – Dollogozhdë, doli shumë e suksesshme duke zënë vendin e parë nxënësja Rejhana Veliu (46 pikë) me prof. Artan Ameti , dhe po ashtu dhe dy vendet e dyta i zuri po shkolla jonë me nxënësit: Jonida Pollozhani (44 pikë) me prof. Artan Ameti dhe Vesa Dani (44 pikë) me prof. Hasan Isko .(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…