Ja nxënsit nga Belica dhe Oktisi më të mirët në Biologji

Nxenesit nga shkolla fillore “Bashkimi” korren sukses ne garat Komunale ne lenden e Biologjise!
Nxenesit Sara Bajramoska nga f. Oktis dhe Altin Roci nga f.Belice nga klasa e 7 ne lenden e Biologjise me mentore Rinije Roci ishin me te miret nga konkuruesit Shqiptare! Ato u vleresuan me vendin e dyte gje qe e bene krenare mesuesen dhe prinderit e tyre! StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...