Ja pozitat që i merr Aleanca në qeveri

Sipas burimeve brenda partive, TV21 mëson se Aleanca për Shqiptarët do të udhëheq me disa dikastere dhe drejtori.
“Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Drejtësisë, pozitën e një zv/kryeministri. Zv/ministrinë e Bujqësisë, zv/ministrinë e Mbrojtjes. Drejtorinë e Doganave, Drejtorinë për të Ardhura Publike dhe Policinë Financiare.”

E Alternativa ende nuk ka vendosur nëse do të qëndrojë ose do të tërhiqet nga shumica, për siç thonë, mosrespektim të marrëveshjes. Të njëjtit po presin marrëveshjen përfundimtare mes Taravarit dhe Kovaçevskit, e më pas vjen edhe vendimi i partisë së Gashit.StrugaLajm
Loading…


loading…