Ja qytet nga janë të prekurit e rinj në Maqedoni

Shifra shqetësuese lidhur me koronavirusin në Maqedoninë e Veriut.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk ka pakësim të rasteve, por ka rritje të vdekshmërisë.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, 19 rate të reja të të infekturve me Kovid-19 janë regjistruar gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut dhe 4 veta që kanë ndërruar jetë.StrugaLajmStrugaLajm

Orët e fundit numri më i madh i rasteve kanë rezultuar në Shkup.StrugaLajm

Raste e të infektuarve janë 11 në Shkup, 2 në Kumanovë, 1 në Prilep në Tetovë, 1 në Veles, në Gostivar 1, në Strumicë 1 dhe në Vinicë 1.

Janë regjistruar edhe katër viktima, një 65-vjeçare dhe një 71-vjeçar nga Shkupi, një 73-vjeçar nga Tetova dhe një 41-vjeçar nga Prilepi.

In : Aktuale

Loading...
loading...