Ja qytetet nga janë 160 të infektuarit me koronavirus në Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit, janë realizuar 2 172 teste, dhe 160 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 38
-Tetovë 20
-Kumanovë 19
-Gostivar 13
-Shtip 10
-Strugë 9
-Kërçovë 8
-Sveti Nikolë 5
-Prilep 4
-Ohër 4
-Koçanë 4
-Kavadar 4
-Veles 3
-Demir Hisar 3
-Strumicë 2
-Makedonski Brod 2
-Pehçevë 2
-Berovë 2
-Vinica 2
-Delçevë 1
-Negotinë 1
-Probishtip 1
-Dibër 1
-Manastir 1
-Valandovë 1

Kanë ndërruar jetë tre pacientë, dy pacientë nga Shkupi (60 dhe 72) dhe një pacient nga Gostivar (53). Të gjithë pacientët kanë ndërruar jetë në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 368 pacientë të rikuperuar në:

-Shkup 117
-Dibër 60
-Gostivar 42
-Kumanovë 34
-Tetovo 32
-Shtip 18
-Sveti Nikolë 16
-Strumicë 13
-Kriva Palankë 9
-Prilep 5
-Kavadar 5
-Negotinë 3
-Probishtip 3
-Gjevgjeli 2
-Koçanë 2
-Radovish 1
-Krushevë 1
-Anija Maqedonase 1
-Berovë 1
-Vinicë 1
-Kërçovë 1
-Resnje 1

Deri më tani, në vend janë kryer gjithësej 123,122 teste Covid-19. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12.515, numri i pacientëve të shëruar është 9030, numri i vdekjeve është 535, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2950.

Loading...
loading...Loading…


loading…