Ja sa para fitoi Ronaldo dhe Messi në 2019, nga postimet në “Instagram”

Rrjeti social Instagram po rezulton shumë fitimprurës për shumë persona të famshëm që mjafton një postim në këtë platformë për të shtuar llogaritë e tyre bankare me qindra mijë Paund.

Studimet në lidhje me këtë aspekt dhe tashmë është përpiluar edhe klasifikimi për personalitetet që kanë fituar më shumë nga Instagrami.

Në kategorinë e meshkujve, rekordin në këtë pikë e mban Cristiano Ronaldo me 38.2 milionë Paund. Në këtë aspekt portugezi ka të gjithë të drejtën për t’u mburrur pasi është i shkëputur ndjeshëm nga rivali i tij i përjetshëm, Lionel Messi që për 2019 siguroi 18.7 milionë Paund, një rezultat ky që shfaqet në klasifikimin e bërë nga Buzz Bingo.

Podiumin e personave të famshëm që fitojnë më shumë nga Instagrami e plotëson modelja Kendall Jenner me 12.7 milionë Paund që lë pas një ikone që sportit britanik siç është David Beckam, pronari i Inter Miamit i pozicionuar në vendin e katërt me 8.6 milionë Paund të fituara nga postimet e tij në Instagram
Cristiano Ronaldo është ai që ka më shumë ndjekës në Instagram, 194 milionë dhe gjatë këtij viti ai ka bërë 49 postime teksa promovoi këpucët e tij të futbollit Nike, linjën e tij të parfumeve apo klinikën e tij të konsultës për flokët

Loading...
loading...Loading…


loading…