Ja të rejat më të fundit rreth situatës me Covid-19 në Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 529 teste dhe 63 raste të reja të Covid -19 u regjistruan në:

-Shkup 42
-Kumanovë 3
-Tetovë 2
-Prilep 2
-Gostivar 1
-Shtip 1
-Manastir 1
-Veles 2
-Ohër 1
-Strumicë 2
-Kavadar 1
-Negotinë 1
-Vinicë 1
-Probishtip 2
-Krushevë 1

Kanë ndërruar jetë 13 pacientë, pesë pacientë nga Shkupi (69, 72, 77, 66 dhe 66 vjeç), dy nga Velesi (66 dhe 80 vjeç), tre nga Struga (74, 87 dhe 73 vjeç), një pacientë nga Kratova (52 vjeç), një nga Krusheva (79 vjeç) dhe një nga Demir Kapija (62 vjeç).Të gjithë pacientët kanë ndërruar jetë në kushte spitalore.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 176 pacientë të rikuperuar nga:

-Shkup 101
-Shtip 7
-Manastir 4
-Ohër 22
-Kavadar 9
-Strugë 4
-Koçanë 4
-Negotinë 5
-Dibër 7
-Kriva Palankë 3
-Resnje 2
-Radovish 1
-Berovë 3
-Probishtip 2
-Demir Kapijë 2

Deri më tani,në vend janë kryer gjithsej 432.241 teste të Covid-19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 88.992, numri i pacientëve të rikuperuar është 73.777, numri i vdekjeve është 2.715 dhe numri i rasteve aktive është 12.500.

Loading...
loading...Loading…


loading…