Jeton Shaqiri pas votimit si ministër :Do të jem gjithmonë në shërbim të të gjithë qytetarëve

Të dashur qytetarë,

Emërimi Ministër i Shoqërisë informatike dhe Administratës, është për mua një privilegj dhe njëkohësisht më ngarkon me përgjegjësi të madhe.

Unë, Jeton Shaqiri do të jem gjithmonë në shërbim të të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke vendosur qytetarin në rradhë të parë.

Me kontributin tim, të kolegëve që u bënë pjesë e ekzekutivit nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe me largpamësinë e liderit tonë z. Ali Ahmeti, vendi do të orientohet dhe përafrohet me ato të Bashkimit Europian.

Na priftë e mbara!

……………………………………………………………….

Почитувани граѓани,

Именувањето Министер за Информатичко Општество и Администрација за мене е привилегија и во исто време ме товарува со голема одговорност.

Јас, Јетон Шаќири ќе им служам на сите граѓани на Република Северна Македонија, ставајќи го граѓанинот на прво место.

Со мојот придонес, на колегите кои станаа дел од извршната власт од редовите на Демократската унија за интеграција и со визијата на нашиот лидер г. Али Ахмети, земјата ќе се ориентира и приближува кон оние на Европската унија.

Многу успех!

Loading...
loading...Loading…


loading…