Ka ndërruar jetë aktivisti dhe profesori Amit Merko nga Ladorishti

Me dhimbje morem lajmin e hidhur dhe te pa pritur ku Ladorishti sot humbi nje person nje mik, nje shok, nje human, nje familjar, nje profesor, nje mesues te gjuhes gjermane, kryeterin e Shoqates Islame Ladorisht.

U prefsh ne Paqe🙏🏻
Zoti e shperblefte me xhenet

Ladorishti nuk do te harroj kurre

Amit Merko 11.11.2020💔StrugaLajm

Shoqata Islame Ladorisht

In : Aktuale

Loading...
loading...