Kanë ardhur formularët për pasaporta në Maqedoni, por vetëm për procedurë urgjente

StrugaLajmStrugaLajm

Qytetarët që kanë caktuar termin për lëshimin e pasaportës me procedurë urgjente dhe personat me certifikatë mjekësore do të marrin së shpejti dokumentet e reja të udhëtimit. Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, informoi se kanë pranuar 20 mijë formularë.

Kjo do të thotë se në periudhën e ardhshme vetëm ai që ka paguar trefish më shumë do të ketë pasaportë, të tjerët do të duhet të presin.StrugaLajm

Toshkovski thotë se vendi është në këtë gjendje për shkak të mosveprimit të lidershipit të mëparshëm. Zëvendësi i tij, i cili vjen nga radhët e LSDM-së, Mitko Bojmacaliyev, nuk sheh se ka ndalesë në dhënien e dokumenteve.

Toshkovski edhe një herë i ka bërë thirrje deputetëve që të votojnë Ligjin për dokumentet e udhëtimit që është dorëzuar, pasi ka kaluar për patentë shoferët.

In : Aktuale

Loading...
loading...