Kanosi më thikë 20 vjeçarin dhe ja merr paratë ndalohet nga policia

Një 31-vjeçar nga Ohri është privuar nga liria në SPB- Ohër në orën 01:45 të natës. Paraprakisht, ai ka sulmuar fizikisht një bashkëqytetar 20-vjeçar në bulevardin “Touristik” në Ohër dhe e ka kanosur me një send të mprehtë dhe më pas i ka marrë parat i njëjti i është konfiskuar . – njofton zëdhënësi i SPB-së të Ohrit, Stefan Dimovski.

StrugaLajm
Loading…


loading…