Kapen me drogë 2 persona nga Ohri dhe 2 nga Kavadarci

Me 10.03.2019 në ora 00.30 në Stacionin Policor në Strumicë, për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprave penale “ prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të drogave narkotike”

StrugaLajmStrugaLajm

dhe “ mundësim të përdorimit të drogave narkotike” i kanë arrestuar D.M.(22) nga Ohri, B.M.(22) nga Ohri, M.K.(22) nga Kavadari dhe D.A.(23)nga Kavadari, tek të cilët gjatë kontrollit janë gjetur dhe konfiskuar amfetamin dhe mjete tjera me mbetje nga amfetamini. Pas dokumentimit të rastit do të ngritet padi adekuate penale.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...