Kapen me drogë dy strugan

SPB-Ohër ka bërë kallëzim penal ndaj 19-vjeçarit N.M. nga fshati Labunishtë i Strugës, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale “Prodhimi dhe tregtimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Një padi ka fituar edhe 35-vjeçari D.M. nga fshati Labunishtë për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale të “lehtësimit të përdorimit të narkotikëve”. – Më 14.12.2022, në rrugën “4 Korriku” në Kërçovë, zyrtarë policorë kanë kontrolluar veturën e pasagjerëve “Fiat Punto”, e cila drejtohej nga D.M., ndërsa në automjet dhe me pasagjerin N.M. Është gjetur dhe konfiskuar marihuana, njofton MPB. (Fundi)

StrugaLajm
Loading…


loading…