Kapen me mbetje të pluhurit të bardhë në Strugë

-Gjatë kontrollit në automjetin tip “Opel Astra” me targa të Ohrit, i cili drejtohej nga 39-vjeçari H.G. nga Ohri, dhe pasagjer ishte S.Gj., u gjetën sende me mbetje të lëndës pluhur të bardhë, për të cilën S.Gj. deklaroi se ishin të tijat. Në lidhje me ngjarjen në Stacion është zhvilluar edhe një bisedë zyrtare me H.G., pas dokumentimit të plotë të rastit do të dorëzohet parashtresa përkatëse, njofton MPB. (Fundi)

StrugaLajm
Loading…


loading…