Kapet me pushkë gjuetie pa leje në Labunishtë

Oficerë policor nga Njësia për Punë të Brendshme Strugë kanë privuar nga liria GA (35) nga Ohri. Gjatë bastisjes të kryer me urdhër të gjykatës, në vikend shtëpinë e tij në fshatin Llabunishtë të Strugës, kanë gjetur dhe sekuestruar një pushkë gjuetie “CZ” të cilën e posedonte në mënyrë të paligjshme. Pas dokumentimit të plotë të ngjarjes, ndaj tij do të ngrihet padi e duhur . SPB Ohër , Zëdhënëse Merlina Islami

StrugaLajm
Loading…


loading…