Kasami nga Struga: Vazhdojme te jemi konstruktiv , kurse partite tjera shohin vetem interesin partiak dhe jo ate qytetar!

 

Billall Kasami kryetari i Lëvizja Besa vizitoi strukturat e Strugës ku nga selia e këtij subjekti ku mbi të gjitha potencoi se Lëvizja Besa ka qenë dhe do jemi kunder kualicionit me këtë struktur të inkriminuar dhe me lidership që ka VMRO-ja.
Gjithashtu tha se pesë deputetet te levizjes besa janë në dispozicion te procesit , kjo nuk do te thote se do jemi e qeverise. Vazhdojme te jemi konstruktiv , kurse partite tjera shohin vetem interesin partiak dhe jo ate qytetare.
Kandidati e kuvendin u morem vesh te gjitha partit politike kandidatit ta propozijme se bashku, por ne nje moment BDI solli kandidatin me kushtezim ndaj LSDM-së, per ne si subjekt eshte e perceptueshme nga arsya se kandidatin te cilin e propozoi BDI reflekton me qeverisjen e vjetër të VMRO-së.
Dhe si përfundim ceku se jemi pjese e procesit për dalje nga kriza, ku ne si subjekt kemi sygjeruar programin tonë politik për dalje nga kriza e thellë!StrugaLajm
Loading…


loading…