Kërcënohet me jetë kryeministri Zoran Zaev (Video)

M


Përshëndetje vëllezër dhe motra ku do që jeni në Maqedoni dhe jasht, jamë tërhequr që ti shoh se di vëllezërit e mi të fesë dënohen për gjëra që nuk i kanë bërë them për vllaun tim të fesë Toni Mitrevski – Severot i cili 30 ditë ka qëndruar para parlamentit të Republikës së Maqedonisë që ta mbroj kushtetutën dhe Republikën e Maqedonisë, ju heshtët dhe u mshehët, ai është i dë.nuar për su.lm ndaj personave zyrtar.

Këtë porosi ua drejtoj qeverisë nga Zaevi i parë deri tek Zaevi i fundit, mos luani me vëllezërit kristijan, ju them dhe qëndëroj pas asaj që them Zaev, dy herë të kam pas në duar dhe të lëshova dhe po të them mos i prek vëllezërit e mi të fesë, të kisha në dorë dy herë dhe të lëshova ëtë e dinë edhe njerëzit që i ke afër.

Hera e parë është çështja “Makedonski Brod”, e dyta “Kozjan”, do ta kisha djegur Maqedoninë por u tërhoqa sepse e thash fjalën se për Maqedon nuk e ngrej pu.shën dhe do të mbes në atë qëndrim, mos Zaev dhe Dpmne sepse djeni mbi kristijanët, do të ju zhd.uki të gjithëve, asnjërin nga njerëzit e mi ti dë.noni ose ti bu.rgosni sepse do të ju zhd.uki të gjith liderëve.

Lëshoni Toni Mitrevskin dhe mos bën fore sepse un jam Zharko Grozdanovski ti je mësues si ai që iki në Bukuresht Nikolla Gruevski, un jam Vmro e jo ai që iku, un jam ai i cili më 2011 e ndeza librezën e partisë së Vmro-së, dhe ju them se nëse Toni Mitrevskin e dë.noni vetëm një ditë, Zaev do të ju djeg juve dhe Maqedoninë pasha fenë time nuk ka forcë që më ndalon.
Tërhiquni dhe mos i dënoni vëllezërit e mi të fesë sepse nuk mund të më ndaloni.

Video ne gjuhen maqedone:

In : Aktuale

Loading...
loading...