Kërcënohet Ziadin Sela :Pak e kishe, ti meriton vdekjen

Me afrimin e datës së referendumit kanë filluar në rrjete sociale të shfaqet gjuha e urretjes dhe kërcënimenve nga kundërshtarët e kësaj nisme .Së fundi siç konstaton Strugalajm në faqen “Makedonski Lavovi” në fb me një gjuhë  kërcënuese dhe ofenduese kjo faqe duke iu referuar Ziadin Selës, porosit se kjo krijesë kaloi me gërvishtje  në 27 prill duke thënë se ai meriton vdekjen.Po me këtë gjuhë kjo faqe kërcënon dhe ambasadorin amerikan në Shkup Xhejms Bejli.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…