Kërkohet dorëheqja e Mickoskit

Nuk kishte shkëlqim në sytë e anëtarëve të partisë tonë. Ne humbëm të gjithë anëtarët e VMRO. “Unë mendoj se VMRO-DPMNE nuk do të jetë në gjendje të formojë qeverinë”, tha Rangelova.

Deputetja në largim Daniela Rangelova, nga radhët e VMRO-DPMNE, në një paraqitje e ftuar në Tv24 thotë se është normale, pas humbjes në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, që Hristijan Mickoski të japë dorëheqjen nga pozita e kryetarit të partisë.

Politikat e këqija duhet të lihen pas, për të mësuar nga gabimet, theksoi Rangelova në intervistën e saj.

Është e nevojshme dhe më e rëndësishmja të demokratizohet partia, që anëtarët të kenë të drejtën e mendimit të tyre. “Pas kësaj interviste, unë do të masakrohem në rrjetet sociale, por jo të gjithë mund ta durojnë atë, të vijnë dhe të thonë të vërtetën, edhe pse e dinë se është realiteti”, tha Rangelova.

Vlerësimi i gabuar i VMRO-DPMNE-së, pra Hristijan Mickoskit, thotë Rangelova, ishte investimi në partinë politike ‘E majta’.

– Mickoski mendoi se E Majta do të ishte partia që do të thoshte gjithçka që nuk mund të thoshte në publik – tha Rangelova.StrugaLajm

Ne do të jemi fituesit e rradhës të zgjedhjeve lokale, thotë Rangelova.

Ajo tha se nuk ishte aktive gjatë fushatës, se askush madje nuk e thirri, ajo e ndiqte atë si një qytetare normale. Rangelova thotë se fushata ishte plotësisht e gabuar.

– Nuk kishte shkëlqim në sytë e anëtarëve të partisë time. Ne humbëm të gjithë anëtarët e VMRO. Unë mendoj se VMRO nuk ka asnjë shans për të formuar qeveri, është një gënjeshtër e madhe e vendosur nga udhëheqja e VMRO, Zot na ruaj nëse e kam gabim – tha Rangelova.

In : Aktuale

Loading...
loading...