Këshilli,nuk lejoi që me parkingjet e Strugës të menaxhojë ‘’Komunalja’’

Këshilli komunal i Strugës në seancën e ditës së sotme, nuk përkrahu propozimin që  me parkingjet në qytetin e Strugës të menaxhojë Ndërmarrja publike ‘’Komunale’’.Për këtë propozim votuan vetëm dy këshilltar ndërsa të tjerët ishin kundër dhe të përmbajtur.Nga këshilltarët ky refuzim u arsytua me faktin që në propozim ka lëshime të caktuara të cilat do të duhet të përmirësohen.Edhe pse prej disa muajve kontratat koncesionare kanë skaduar në disa pjesë të qytetit akoma qytetarët paguajnë për një vendparkim të mjetit të tyre.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...