“Kësulbardha” vjen sonte në Strugë

Sot në Pallatin e Kulturës në Strugë, shfaqet monodrama “Kësulbardha”, interpreton Blerona Brao
Monodrama “Kësulbardha” i kushtohet deshmores se kombit Fatime Hetemi e cila ne moshen 20 vjecare braktis studimet dhe i bashkohet luftes ne brigaden 114 e cila udhehiqej nga gjeneral Fehmi Lladrovci.

Teksti dhe regjia: Lebit Murtishi
Skenografia: Sezair Qyra
Muzika: Vullnet Ibraimi
Interpreton: Blerona Brao

Shfaqja jepet më 17.07.2018 (e marte) ora 20:o0 tek Pallati Kultures-Strugë.
StrugaLajm
Loading…


loading…