Këto janë emrat e 15 deputetëve fitues të BDI-së

BDI në zgjedhjet e djeshme parlamentare sërish ka dalur fituese në kampin shqiptar, duke siguruar shumicën e deputetëve, përcjell INA.

Sipas të dhënave të KSHZ-së, nga afër 12% të votave të fituara në total, kjo parti ka siguruar 15 mandate të deputetëve. Një fitore e thellë është shënuar në njësitë 6 dhe 5, aty ku edhe përcaktohet fituesi tek shqiptarët. Megjithatë me rikthim të numrave ka dalur edhe në zonat 1 dhe 2.
Në bazë të rezultateve, këto janë emrat fitues nga kjo parti:

Zona 1:
1. Izet Mexhiti
2. Arben Ziberi

Zona 2:
1. Arbër Ademi
2. Berat Ajdari
3. Merita KoxhaxhikuStrugaLajm

Zona 5:
1. Talat Xhaferi
2. Ismail Jahoski
3. Arbana Pasholli

In : Aktuale

Loading...
loading...