Këto janë kushtet e Ziadin Selës për zgjedhje të parakohëshme

Zijadin Sela nga Aleanca për Shqiptarët ka kërkuar nga VMRO-DPMNE-së që të votojnë ligjin për PSP-në dhe formimin e Gjykatës Speciale dhe më pas të shkojmë në zgjedhje të parakohshme.

“Kam ndjenjën sikur të kishim qenë në fushatë parazgjedhore. Kishit mandat, edhe atëherë ekzistonte deklarata, por problemi ishte PSP dhe jo deklarata. Dëshironi që t’i ikni përgjegjësinë,” është shprehur SelaStrugaLajm
Loading…


loading…