Kjo ishte parada e maturantëve sot në Strugë!

Në Strugë sot u zhvillua Parada e maturantëve 2017 ku u kërcye kuadrilla dhe u dha mesazhi kundër dhunës . Në

këtë eveniment mori pjesë kryetari i Komunës Mustafa Zabzuni si dhe autoritetet e tjera vendore dhe ato të dy shkollave të mesme të Strugës. Ky organizim është bërë traditë viteve të fundit jo vetëm në Strugë, por edhe në shumë qytete të vendeve Evropiane.

Nxënësit njëherë në jetë e përjetojnë maturën dhe të gjithë së bashku vallëzojnë duke dhën mesazhin jo dhunës pro bashkëjetesës dhe tolerancës.

Kjo paradë kryhet në të njëjtën kohë në disa qytete të vendit dhe të Evropës. Pra, në ora 12.00 të gjithë do të vallëzojnë Kuadrilën – një vallëzim i veçantë dhe tëheqës që maturantët do ta luajnë në grup prej 4 vetash.(Strugalajm.com)StrugaLajm

18528110_1327803563976451_6121435350754267512_n 18620008_1327803527309788_8672638272741383850_n

 

In : Aktuale

Loading...
loading...