Koalicioni ASH – AAA fitoi 12 deputetë, ja emrat e fituesve

Koalicioni në mes ASH dhe Alternativës në zgjedhjet e djeshme parlamentare ka fituar gjithësej 12 deputetë.

Në njësinë e parë zgjedhore ka fituar 2 deputetë, në njësinë e 2 zgjedhore 3 deputetë, në njësinë e 5 zgjedhore 1 deputet dhe në njësinë e 6 zgjedhore 6 deputetë, informon portali “tetova1”.

Sipas rezultateve të deritashme, Aleanca për Shqiptarët ka fituar 8 deputetë kurse Alternativa 4 deputetë.

Ja lista e deputetëve të koalicionit ASH-AAAStrugaLajm

Njësia 1: Skender Rexhepi (AAA), Abdulla Saliu (ASH)

Njësia 2: Afrim Gashi (AAA), Elmi Aziri (ASH), Safije Sadiki (AAA)
Njësia 5: Syrja Rashidi (ASH)
Njësia 6: Zijadin Sela (ASH), Adnan Neziri (ASH), Ilire Dauti (ASH), Hysni Ismaili (AAA), Halil Snopçe (ASH) dhe Artina Qazimi (ASH).

In : Aktuale

Loading...
loading...