Koalicionin Aleanca dhe Besa :Jemi bashkuar për të ardhmen jo për të kaluarën

Shefat e shtabeve zgjedhore janë pyetur përse koalicioni që nënshkruhet sot nuk është bërë më herët, por bëhet për të shpëtuar disa figura, sidomos kryetarët e partive.  Shefi i shtabit zgjedhor të Aleancës, Elmi Aziri ka thënë se ata do të fokusohen tek e ardhmja, raporton Televizioni SHENJA.

“Duhet të fokusohemi nga e ardhja. Vota duhet të shkojë te koaliconi ynë. Shpeshherë ndodhë që e kaluara të bëhet pengesë për të ardhmen. Opinioni e di që kemi bërë pëpjekje që edhe në rrethin e parë të zgjedhjeve të bëhemi bashkë, por nuk ndodhi, por edhe atëherë kemi lënë të hapur mundësinë e bashkëpunimit. Tash kjo ndodhi dhe besoj se do të funksionojë”, ka thënë Aziri. /SHENJA/

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...