Dr.Kodra ndalet në Strugë,takon Shpëtim Pollozhanin dhe ‘’Foleja e Shqipes’’

Sot SHOQATA ATDHETARE “FOLEJA E SHQIPES” së bashku me SHOQATËN E ISH TË BURGOSURVE POLITK ME NË KRYE Shpëtim Pollozhani në kuadër të aktiviteteve të veta sot pritën në një takim shumë miqësor Kryetarin e AKADEMISË SË SHKENCAVE SHQIPTARO-AMERIKANE.

Kryetari i Akademisë Dr Skënder Skender Kodra  ishte i shoqëruar në takim nga avokatja e mirënjohur  zonja Fatmira Lami Xeka. Në takim u rahën shumë tema më interes për të palët .Shpëtim Pollozhani informoi Kryetar Kodrën për situatën e rëndë politike.
‘’Vijnë ditë të mira për shqiptarët  por në duhet të punojmë më shumë që.kjo pranverë  të jetë plotë lajme të mira për ne’’potencoi Kodra.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...