Komandant Hoxha:Ziadin Sela, viktimë e “më shka se shkijeve”

Xhezair Shaqiri, komandant Hoxha

Eh more Z. Sela me vetëdije, apo pa vetëdije je futur në gojë të ujkut.
Tradhëtia e komandant Telit, atentati ndaj Meje, rasti Sopoti, vrasja e Rides, rasti Harunit, rasti Monstra, rasti Lagja e Trimave, vrasja e komandant Shqiponjës,  gjith këto kanë njënënshkrim: ish shtabistët e Prizerenit, e sot BDI.
Janë të shumtë emrat e pisave, apo tradhetareve që me një kohë kanë qenë bashkë në këto tradhëtia, e sod janë të ndarë në subjekte për interesa personale, por prapë janë bashkë këta horra, e ti je futur në gojën e tyre.
Porosia e atentatit ne Parlament, nëse nuk e ke kuptuar, unë po ta them: është i porositur nga “ma shka se shkijet dhe veren do smërt”.
Mos e mashtro veten se dote mundesh ti zbardhesh rastet e lartpermendura, por ruje shpinen se horrat nuk e ndalin sulmet mbas shpines.
KUJDES

In : Aktuale

Loading...
loading...