,, Komenti yt demton standardet e perbashketa”

Me kete tekst m’u kthy prape reagimi qe bera kunder nje shkrimi ekstremisht islamofob te mikut tim te vjeter, Reshat Sahitaj. Nuk me befasoi qendrimi ateist i mikut tim R. S. ( ish kryetar i Lidhjes se shkrimtaüreve te Kosoves), por me tronditi gjuha e urrejtjes se skajshme kumder ndertimit te Xhamise se Re ne Prishtine, derisa miku im çdo dite kalon perpara kishes ortodokse te arkanit dhe kurre nuk i shkoi mendja te thote nje fjale, pavaresisht se ajo kishesimbol i krimeve ne Kosove shumekujt i rikujton rrekete e gjakut. Pak me tej, absurdi i ketij shkruesi kapercen çdo kufi durimi, kur ai pa pike morali njerezor, akuzon shqiptaret e besimit islam se qenkeshin ata fajtore per themelimin e ,,zajednices serbe”…kjo fyerje ne adrese te t gjithe popullit nuk durohej dhe reagova, por reagimi im u kthye prape ne menyre automatike. Ky rast ma forcoi bindjen se shqiptaret nuk i pengon te mos ecin perpara, as islami as krishterimi, por jane rojet e djallit ata, qe ia mbajne thiken pas krahesh…

Loading...
loading...

Loading…


loading…