Komuna e Strugës me njoftim deri te…

👉 THIRRJE PUBLIKE, për ndarjen e mjeteve financiare për klubet sportive, organizatat qytetare nga sfera e kulturës dhe organizatat qytetare dhe fondacionet

👉 JАВЕН ПОВИК, за доделување финансиски средства на спортски клубови, граѓански организации од областа на културата и граѓански организации и фондации

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=310700371102434&id=100064874192476StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...