Komuna:Dikush po i ven zjarrin deponisë të Strugës

Sërish deponia e Strugës ka marr zjarr edhe atë në tre lokacione të ndryshme gjë që sipas pushtetit vendor konfirmon se është e qëllimshme.Sipas vendorëve kjo zjarrvënie vjen në një momentë kur e gjithë vëmendja e është përqëndruar në shuarjen dhe lokalizimin e vatrave të zjarrit në Dollogozhdë,Tatesh,Pohum.Ky konstatim u përforcua sipas vendorëve edhe nga Njësiti Zjarrfikës gjatë reagimit në vendngjarje.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...