”Komunalja e Strugës”aksion pastrimi në “Risto Krle”

Gjatë ditës së sotshme ekipet e NP Komunale-Strugë kryen aksionin e pastrimit të hapësirave rreth ndërtesave në Rr.Risto Krle dhe hapësirës rreth ndërtesave në Rr.Partizanska.


Në kuadër të aksionit u bë fshirja me dorë si dhe mbledhja e mbeturinave që është shpërndarë në hapësirat publike,jashtë kontejnerëve dhe shportave për mbeturina.
Në këto veprimtari morën pjesë 18 punëtorë si dhe një makinë speciale komunale. StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...