Komunikacioni ajror në aeroportin e Shkupit do të jetë i rregullt në ditët në vijim

TAV Maqedoni njofton se komunikacioni ajror në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit në ditët në vijim – 29 nëntor, 30 nëntor dhe 1 dhjetor, gjatë mbajtjes së Këshillit të 30-të Ministror të OSBE-së në Shkup, do të zhvillohet rregullisht.

Nga aty apelojnë tek udhëtarët që të ndjekin udhëzimet dhe njoftimet e MPB-së lidhur me regjimin e komunikacionit në qytetin e Shkupit, që të mund të arrijnë me kohë në fluturimet e tyre, përkatësisht në aeroport.

In : Aktuale

Loading...
loading...