Konkurs për 500 policë të rinj në Maqedoni

Ministria e Brendshme shpallë konkurs për 500 vende të reja për policë (kadetë). Edhe në këtë konkurs do të respektohen si kriteret ligjore për seleksionim ashtu edhe detyrimi konstitucional dhe ligjor për përfaqësim të drejtë.

Gjithë shqiptarët që i plotësojnë kushtet duhet të aplikojnë në këtë konkurs sepse detyrim ligjor është që të ketë përfaqësim adekuat të pakicave në shtet.StrugaLajmStrugaLajm

APLIKO DHE BËHU PJESË E POLICISË SË SHTETIT!”, ka shkruar zv/ministri i brendshëm Agim Nuhiu në profilin e tij në facebook.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...