Kosova Lindore , duhet të bashkohet me Kosoven

Shqiptarët nën pushtimin serb në Kosovë Lindore janë më të shtypurit në Europën e ashtuquajtur demokratike .
Regjimi neomillosheviçian i trajton ata si afrikano jugoret në kohën e Nelson Mandeles dikur pra janë në aparteid e spastrim etnik të heshtur.

Qënia shqiptare është e rrezikuar arti dhe kultura jonë atje sepse popullata me ndihmën e mërgates po reziston ende dhe po mbanë mirëqënien stoikisht .

Kosova Lindore ka dhenë shumë për kombin tonë andaj na duhet kujdes maksimal për të e mbarë viset tona .
Kosova Lindore duhet të bashkohet me ne sa ma parë dhe për ketë gjë duhet jemi një gojë të gjithë e ti lemë kalkulimet politike anash !

Tirana dhe Prishtina me Shkupin pjesen shqiptare duhet të jenë zëdhenës dhe promovues të vlerave gardian të shqiptarizmes .

Serbia duhet ta dijë se nuk janë jetim njerzitë tanë atje në trojet e tyre autoktone dhe askush nuk guxon ti prekë ata sepse e prekë të zezen e vet .StrugaLajm

Me hirë ose pahiri kombi shqiptar do bashkohet .

Erald Selca
Loading…


loading…