KOSOVA NDERON STRUGËN PËR NDIHMAT E PARA QË SHKUAN NË KOSOVË NË VITIN 1990

Strugë:18.05.2024
KOSOVA NDERON STRUGËN PËR NDIHMAT E PARA QË SHKUAN NË KOSOVË NË VITIN 1990

MYSAFIRË: KOMUNA E MALISHEVËS
HAVËZ XHEVAT KRYEZIU
DOM LUSH GJERGJI

E SHTUNË ORA 10.00
VENDOSJA E BUKETAVE ME LULE TEK SHTATORJA NËNË TEREZAStrugaLajm

ORA: 11.00 RESTAURANT “VANILA” SKAY
BISEDË RASTI DHE SHPËRNDARJA E “MIRËNJOHJE” PËR HUMANITARËT E STRUGËS

In : Aktuale

Loading...
loading...