Krisin armët në Shkup, tani gjuan policia! Ja në cilën lagje!

Armët kanë krisur sërish në Shkup, por kësaj radhe ka shtënë policia. Sipas policisë rasti ka ndodhur të dielën rreth orës 19. Pas një denoncimi për vepër të kryer penale, një ekip policor është nisur në rrugën Bozhin Nikollov. Aty kanë hasur një veturë Daevoo Racer duke lëvizur me shpejtësi të madhe, ku kanë qenë dy persona. Meqë ata nuk kanë respektuar urdhërin e policisë për tu ndalur, një polic ka shtënë në ajër. Më vonë e njëjta veturë është vërejtur duke lëvizur nga lagja Pintia në drejtim të Dracevës, shkruan Gazeta Lajm.

Ata sërish nuk kanë respektuar urdhërin e policisë që të ndalen dhe kanë lëvizur me shpejtësi të madhe. Njëri prej policëve ka shtënë disa he në ajër. Dy personat kanë ndalur veturën dhe kanë ikur me vrap. policia po ndërmerr masa për gjetjen e tyre.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...